VKG Borggarantie

VKG Waarborgfonds

U mag altijd hoge kwaliteit en service van ons en van de gehele keten die zorgt voor het eindproduct verwachten. U wilt verzekerd zijn van die kwaliteit en van een goede en betrouwbare garantieregeling, zo kunt u uw opdrachtgevers het beste bieden.

Om onze standaard hoog te houden, u het beste te geven en een actieve rol te spelen in ontwikkelingen, zijn wij lid van de branchevereniging voor kunststof kozijnen: VKG Keurmerk.

Het VKG Waarborgfonds is een garantiefonds, opgezet door het VKG Keurmerk. Als lid moesten wij al voldoen aan een groot aantal duurzaamheidseisen, kwaliteitseisen en de daarbij behorende keuringen. Het waarborgfonds draagt zorg dat ieder project niet enkel verzekerd is door de garanties die geboden worden bij aanschaf, maar ook van nakoming van die garanties door de brancheorganisatie.

Het VKG Waarborgfonds is voor de zakelijke markt optioneel. De kosten voor deze garantie bedragen 3 promille van de opdracht. Bij een project dat een waarde heeft van meer dan EUR 150.000,- is een bouwplaats keuring verplicht. Deze wordt uitgevoerd door een onafhankelijk keurmeester en bouwt extra zekerheid in voor jullie, voor de opdrachtgevers en de eindgebruikers.

KozijnTech bv staat voor de nieuwe generatie kunststof kozijnen. Samen met jullie geven we de eindgebruiker een kwalitatief product dat voldoet aan de hoge eisen die de gebruikers stellen op het gebied van kosten, duurzaamheid, garanties, keuzemogelijkheden en uitstraling.

Hier vindt u meer informatie over het VKG Waarborgfonds.

Voor vragen over onze garanties kunt u ook direct contact opnemen met KozijnTech bv.