KOZIJNEN

Kozijnen

Bouwmaterialen voor een woning dienen mooi en duurzaam te zijn. Dat geldt in het bijzonder voor de ramen, want ze hebben zowel naar binnen als naar buiten toe een belangrijke functie.

Ze bepalen mede het uiterlijk van het huis, ze kunnen bijdragen tot een zuiniger energieverbruik en ze houden lawaai en regen tegen.

Dus is het de moeite waard om op kwaliteit te letten, want de kwaliteit van de kozijnen bepaalt de kwaliteit van de woning.

KozijnTech bv kozijnsystemen zijn een garantie voor kwaliteit de technische hoogwaardige profielen van K-Vision, Gealan, Schuco, Wicona, Sapa, Kawneer en Reynaers die door raamfabrikant worden verwerkt, voldoen aan de hoogste eisen.

KozijnTech bv Systemen passen even goed bij moderne nieuwbouw als bij oude gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Ze worden in een eengezinswoning net zo gewaardeerd als bij grote, industriële objecten.

Onze producten en diensten

Waar kunnen wij u van KozijnTech Nederland mee van dienst zijn?

 1. Onderhoud Kozijnen

  Ook voor al uw onderhoud en reparaties van kunststofkozijnen van alle soorten profielen is voor KozijnTech B.V. geen probleem.

  Zowel gevelinspecties, onderhoud van beslag, inbraakschade,upgraden naar Politiekeurmerk veilig wonen of het herstellen van krassen, scheuren of Renolitefolies op uw kozijnen kunt u bij ons terecht.

  Meer informatie

 2. Deuren

  Als u op zoek gaat naar een voordeur voor uw woning staat u voor een beeldbepalende keuze. Immers, de voordeur bepaalt in grote mate de uitstraling van uw huis. U gaat hierbij natuurlijk niet over één nacht ijs.

  Op deze pagina vindt u diverse mogelijkheden die KozijnTech b.v. u kan bieden bij de keuze van uw deur. Uw deur blijft het visitekaartje van uw woning. Wij hebben onze uiterste best gedaan om aan uw individuele wens gehoor te geven.

  Meer informatie

 3. Montage

  Op de bouwplaats richten we ons op een efficiënte uitvoering en tevreden bewoners. Dat kan dankzij de vakkennis en ervaring van onze vaklieden; zij zijn getraind in de omgang met bewoners speciaal ontwikkelde hijsgereedschappen, een gespecialiseerd team en een realistische planning.

  Meer informatie