OVER ONS

Welkom bij KozijnTech b.v.

KozijnTech bv is een gerenommeerd bedrijf dat al ruim 30 jaar ervaring heeft in het leveren van gevelsystemen voor renovatie en nieuwbouw. Met vaste opdrachtgevers in woningbouw, aannemingsbedrijven, VvE beheerders en verzekeringsmaatschappijen, maar ook de particulier die wij overhouden aan het verzorgen van vakkundige montage.

Naast het leveren van gepaste gevelsystemen, verzorgd KozijnTech bv ook complex expertise, zodat problemen die al lang lopen en niet worden opgelost eindelijk worden aangepakt doormiddel van het maken van een gepast plan van aanpak. Dit doen wij door middel van eventuele demontage, of montage van de oude gevelsystemen, maar ook door middel van onderhoud aan het beslag of roosters, waardoor de problemen aan de gevelsystemen worden opgelost.

Het is bij KozijnTech bv van groot belang dat de relatie met onze opdrachtgevers niet alleen breed en ondersteunend is, maar ook zeker op de langere termijn. Voor KozijnTech bv is kwaliteit en garantie erg belangrijk en worden al onze gevelsystemen geproduceerd en gemonteerd onder VKG en VMRG keurmerk zodat al onze gevelsystemen voldoen aan alle KOMO en NEN normeringen.

Daarnaast ontzorgt KozijnTech bv tijdens de montage onze opdrachtgevers, doordat onze projectleiding een solide schakel vormt tussen de opdrachtgever en het te renoveren complex met haar bewoners. Hierdoor kan KozijnTech bv niet alleen een goede zorg waarborgen tijdens de montage, maar wat nog veel belangrijker is, dat KozijnTech bv een zeer goede nazorg garandeert na montage.

KozijnTech bv levert de kozijnsystemen van Wincona, SAPA, Schüco, Reynaers, Gealan en K-Vision omdat deze ook voor kwaliteit en garantie staan. KozijnTech bv gevelsystemen laten geen wens onvervuld. Elk soort glas, verschillende tussenstijlen, spijlen en ronde kozijnen behoren tot de mogelijkheden: Alles kan worden uitgevoerd in wit, crème en in diverse andere kleuren of in hout decovarianten.

Wanneer u niet kan voorzien in de montage van de kozijnen, dan hebben wij professionele montage teams die voor u de kozijnen vakkundig kunnen monteren.

.

stucloop groothandel
Afbeelding 584