Stucloop groothandel

stucloop groothandelBent u op zoek naar een stucloop groothandel? Voor een uitgebreid assortiment aan stucloop bent u bij Kozijntech aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment van verschillende soorten stucloper in diverse lengtes, diktes en breedtes. Of u nou particulier bent of zakelijk: iedereen kan bij ons terecht!

Stucloper is het meest gebruikte afdekmateriaal. Dat is natuurlijk niet voor niets! Stucloper komt in elke situatie wel van pas, alleen is niet elke situatie waarvoor stucloper gebruikt wordt hetzelfde. Bij een stucloop groothandel kunt u dan terecht voor veel verschillende soorten stucloop, van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Ons assortiment stucloper

Als stucloop groothandel bieden wij verschillende soorten stucloper aan. Elke combinatie is mogelijk! U kunt onder andere kiezen uit:

 • Diverse maten: de lengte x breedte hangt af van de grootte van de ruimte die afgedekt moet worden.
 • Diverse diktes: de dikte bepaalt hoe sterk de stucloper is.
 • Verschillende kleuren: er zijn vele kleurencombinaties mogelijk!
 • Aan één zijde of aan beide zijden PE-gecoat: als de stucloper aan beide PE-gecoat is, betekent dat dat de stucloper vochtdicht is. Aan één zijde PE-gecoat betekent dat de stucloper niet volledig vochtdicht is.
 • Verschillende prijzen: welk product u ook uiteindelijk kiest, de prijzen zijn altijd scherp! Wij leveren direct vanuit de fabriek, waardoor u veel minder betaalt!
 • De beste kwaliteit! Bij Kozijntech BV bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Meer informatie over Kozijntech als stucloop groothandel?

Wij helpen u graag met alles op het gebied van stuclopers. Voor advies of meer informatie bent u bij stucloop Kozijntech aan het juiste adres. Neem contact met ons op of vul het contactformulier op onze site in, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact formulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht