AA 3110 driespoor

AA 3110 driespoor

Met de nieuwe AA 3110 driespoor kunt u uw schuifpui nog verder openen voor een optimaal ruimtegevoel. Het Alcoa AA 3110 systeem biedt unieke mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardige aluminium schuiframen en -deuren te construeren die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen. Bovendien behoort de isolatiewaarde van het AA 3110 systeem tot de beste in deze klasse.

Nog grotere toegang
Het AA 3110 systeem leent zich uitstekend om diverse oplossingen te creëren. Zo is een schuifdeur mogelijk met één deel vast en één deel schuivend of met twee delen schuivend. Zelfs een 4-delige schuifpui kan worden gemaakt. De onlangs gelanceerde AA 3110 driespoor maakt het mogelijk een nog grotere toegang tussen binnen en buiten te creëren. In deze nieuwe variant kunnen drie delen schuivend naast elkaar uitgevoerd worden. Hierdoor ontstaat bijvoorbeeld de mogelijkheid de buitenzijde van de schuifdeuren te wassen van binnenuit.

Woning- en utiliteitsbouw
Optimale isolatie, fraaie vormgeving en bedieningsgemak zijn belangrijke criteria waaraan de aluminium schuiframen en –deuren van Alcoa Architectuursystemen voldoen. Uiteraard heeft ook inbraakwerendheid (NEN 5096 klasse 2 t.b.v. Politiekeurmerk VeilgWonen®) een belangrijke rol gespeeld tijdens de ontwikkeling van deze variant op het AA 3110 systeem. Een verborgen waterafvoer en uitvoeren van de binnen en buitenkant van het systeem in verschillende kleuren, behoren tot de mogelijkheden. AA 3110 schuifpuien zijn standaard voorzien van fraai vormgegeven en kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk. De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maakt dit systeem bovendien geschikt voor zowel woningbouw en utiliteitsbouw.

Comfortabel
Voor alle aluminium schuifpuien van Alcoa geldt dat deze zeer gemakkelijk in gebruik zijn. Door het innovatieve ontwerp en de kwalitatief hoogwaardige onderdelen, rolt de pui met een minimale inspanning over zijn rails. Bovendien zal deze blijven rollen, met minimaal onderhoud. Zo wordt jarenlang gegarandeerd dat u op de meest comfortabele wijze de buitenwereld binnen kunt halen, wanneer u dat wilt.